Οι μπάρμαν έχουν λόγο που σερβίρουν δωρεάν ξηρούς καρπούς με το ποτό σου.
Οι μπάρμαν έχουν λόγο που σερβίρουν δωρεάν ξηρούς καρπούς με το ποτό σου: κάνουν την μπύρα να έχει καλύτερη γεύση.
1/ Κανουν τις γεύσεις πιο έντονες
«Τα αλμυρά εντείνουν ακόμα περισσότερο την πικρίλα του λυκίσκου» αναφέρει η Marcia Pelchat, αισθητηριακή ψυχολόγος στο Monell Chemical Senses Center. Ετσι, τα φιστίκια ενισχύουν το ποτήρι μπύρας σου. Οσο πιο πικρή είναι τόσο το καλύτερο.
2/ Κάνουν αντίθεση
Τα ετερώνυμα έλκονται. Σκέψου την αφρώδη, κρύα μπύρα και τα αλμυρά, τραγανά φιστίκια. «Στους ανθρώπους αρέσει να αναμειγνύουν γεύσεις και υφές» αναφέρει η Pelchat. Ετσι τις εναλλάσσουν.
3/ Ετοιμάζουν τους γευστικούς υποδοχείς σου
Αυτή η πιατέλα με καυτερά λουκάνικα τη ζητάει την μπύρα της. Αν βάλεις οποιαδήποτε ουσία στο στόμα σου, θα μετριάσεις το κάψιμο από τα πικάντικα φαγητά. Αν έχεις μπύρα, λοιπόν, θα πίνεις περισσότερο και συχνότερα.
4/ Φτιάξε κορυφαίους ξηρούς καρπούς
Αυτοί οι ζεστοί, αλμυροί και πικάντικοι ξηροί καρποί θα βελτιώσουν όποια μπύρα διαλέξεις.
Απλωσε 500 γραμμ. ανάλατους ξηρούς καρπούς σε ένα ταψί.
Καβούρδισέ τους μέχρι να ροδίσουν στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτευσε 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα δεντρολίβανο, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. θαλασσινό αλάτι, 1 κ.γ. πιπέρι καγέν και 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη.
Ανακάτευσε τους ζεστούς ξηρούς καρπούς με το μείγμα λαδιού και σέρβιρε.
1/ Κανουν τις γεύσεις πιο έντονες
«Τα αλμυρά εντείνουν ακόμα περισσότερο την πικρίλα του λυκίσκου» αναφέρει η Marcia Pelchat, αισθητηριακή ψυχολόγος στο Monell Chemical Senses Center. Ετσι, τα φιστίκια ενισχύουν το ποτήρι μπύρας σου. Οσο πιο πικρή είναι τόσο το καλύτερο.
2/ Κάνουν αντίθεση
Τα ετερώνυμα έλκονται. Σκέψου την αφρώδη, κρύα μπύρα και τα αλμυρά, τραγανά φιστίκια. «Στους ανθρώπους αρέσει να αναμειγνύουν γεύσεις και υφές» αναφέρει η Pelchat. Ετσι τις εναλλάσσουν.
3/ Ετοιμάζουν τους γευστικούς υποδοχείς σου
Αυτή η πιατέλα με καυτερά λουκάνικα τη ζητάει την μπύρα της. Αν βάλεις οποιαδήποτε ουσία στο στόμα σου, θα μετριάσεις το κάψιμο από τα πικάντικα φαγητά. Αν έχεις μπύρα, λοιπόν, θα πίνεις περισσότερο και συχνότερα.
4/ Φτιάξε κορυφαίους ξηρούς καρπούς
Αυτοί οι ζεστοί, αλμυροί και πικάντικοι ξηροί καρποί θα βελτιώσουν όποια μπύρα διαλέξεις.
Απλωσε 500 γραμμ. ανάλατους ξηρούς καρπούς σε ένα ταψί.
Καβούρδισέ τους μέχρι να ροδίσουν στους 180-200 βαθμούς Κελσίου για 10 λεπτά.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτευσε 2 κ.σ. ψιλοκομμένα φύλλα δεντρολίβανο, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. θαλασσινό αλάτι, 1 κ.γ. πιπέρι καγέν και 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη.
Ανακάτευσε τους ζεστούς ξηρούς καρπούς με το μείγμα λαδιού και σέρβιρε.