18 Απρ 2013

Oi gynaikes goustaroun tous sklhrous antres

Όσο και να μην θέλουν να το παραδεχτούν οι γυναίκες, για κάποιο λόγο γουστάρουν τα "κακά" αρσενικά, τους μάγκες, τα παλιόπαιδα και γενικά τους macho men. Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που σε κάποια φάση της ζωής της να μην ήταν ερωτευμένη με ένα "κακό" αγόρι. Ασχέτως αν τις περισσότερες φορές δεν παντρεύονται σκληρούς άντρες με τον φόβο πως εύκολα μπορούν να τις απατήσουν, εντούτοις έλκονται από αυτούς τους οποίους βρίσκουν ακαταμάχητους και έτοιμους να προσφέρουν ατελείωτες βραδιές αχαλίνωτου sex. Αν θες φίλε μου να την δεις να σέρνεται και να σε παρακαλά όπως λέει και το τραγούδι, αν δεν είσαι, πρέπει να να γίνεις σε κάποιο βαθμό που εσύ θα κρίνεις πόσο, ένας σκληρός άντρας.

Ακολούθησε τις πιο κάτω συμβουλές και θα δεις την διαφορά:

1. Μην της δείξεις ότι αγαπάς την μάνα σου. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τους "μαμμόθρεφτους", δεν τους αρέσουν τα καλοαναθρεμμένα, καλοπλυμένα, με την χωρίστρα στο πλάι γλυκά αγόρια. Η γυναίκα θέλει τον τον άντρα να είναι σκληρός που να μπορεί να αντεπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις.

2. Γίνε ο φύλακας άγγελος της! Κάνε την να νιώσει μαζί σου ασφάλεια και σιγουριά. Δείξε της ότι για πάρτι της μπορείς να "καθαρίσεις". Κάνεις δεν δικαιούται να την πειράξει όσο είναι μαζί σου. Απόδειξε της  ότι είσαι "δυνατός" και μπορεί να νιώσει την ασφάλεια στην αγκαλιά σου.

3. Γίνε απρόβλεπτος μαζί της. Κάνε την να μην ξέρει που θα βρεθεί το επόμενο λεπτό.  Το μυστήριο και το άγνωστο θα της αρέσει πολύ.

4. Κόψε τα καλά εστιατόρια και τα λουλούδια, δεν αρέσουν αυτά στους σκληρούς άντρες, δεν τα σηκώνει ο οργανισμός τους.

5. Μην την παίρνεις τηλέφωνο, και μην της δίνεις πολλή σημασία. Με αυτό τον τρόπο θα την τρελάνεις. 

6. Γίνε επαναστάτης, μην καλουπώνεσαι με το ανιαρό κατεστημένο. Δείξε της ότι είσαι άνθρωπος με άποψη και ότι αντιδράς με το κάθε τι στραβό που συμβαίνει γύρω σου.

7. Κάνε την να σέρνεται στα πατώματα για σένα αφού στο σεξ είσαι άγριος και παθιασμένος.

8. Δείξε της ότι δεν γουστάρεις την δέσμευση και την καταπίεση. Είσαι ελεύθερος άνθρωπος που ζει στον δικό του χώρο χωρίς κανένα πάνω από το κεφάλι του.

Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes