29 Ιουλ 2015

Ένα συγκινητικό γράμμα από την Naughty Dog

Προς ένα φανατικό των παιχνιδιών της. Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα απέστειλε η Naughty Dog προς ένα φανατικό των παιχνιδιών της ως απάντηση σε ένα γράμμα που τους είχε στείλει παλαιότερα.


Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα απέστειλε η Naughty Dog προς ένα φανατικό των παιχνιδιών της ως απάντηση σε ένα γράμμα που τους είχε στείλει παλαιότερα. Ο χρήστης του Reddit με την ονομασία Deadmanx132489, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος στον οποίο απέστειλε η Naughty Dog το γράμμα, δημοσίευσε στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης το γράμμα που του απέστειλε η Jessica Nguyen, Operations Coordinator της Naughty Dog. Εκτός από το γράμμα, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω, η Naughty Dog απέστειλε και μερικά δωράκια τα οποία μπορείτε να δείτε μέσα από το Image Gallery.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του στο Reddit, ο χρήστης Deadmanx132489 έχασε τον πατέρα του πριν τέσσερις μήνες και εξέφρασε πόσο σημαντικά ήταν τα παιχνίδια της Naughty Dog για αυτόν καθώς έπαιζε κάθε βράδυ για χρόνια μαζί του το Crash Team Racing, ενώ το The Last of Us τον βοήθησε να ξεπεράσει τον θάνατο του πατέρα του.

"Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που έγραψες αυτό το γράμμα για εμάς και που μοιράστηκες την ιστορία σου μαζί μας. Δεν μπορώ να περιγράψω το πόσο πολύ άγγιξε τις καρδιές μας το γράμμα σου. Είναι πραγματικά απίστευτο που μάθαμε πόσο μεγάλη επιρροή είχαν τα παιχνίδια μας σε εσένα και τον πατέρα σου. Ιστορίες σαν και την δική σου είναι πραγματικά ο λόγος που δουλεύουμε τόσο σκληρά για να φτιάξουμε εξαιρετικά παιχνίδια και το να διαβάζουμε πως το The Last of Us άλλαξε την ζωή σου μας εμπνέει πραγματικά. Όταν διάβασα πως ένιωσες πως είσαι με τον πατέρα σου ξανά ενώ έπαιζες το παιχνίδι, ήμουν σχεδόν έτοιμη να κλάψω. Δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο σου τους τελευταίους μήνες και είμαι πραγματικά συγκινημένη που καταφέραμε να σε βοηθήσουμε να το ξεπεράσεις. Ελπίζουμε να σου αρέσουν τα δώρα που σου αποστείλαμε και ευχόμαστε η συνεχής υποστήριξη σου να συνεχίσει. Όταν λάβεις τα δώρα και το γράμμα μας, σε παρακαλώ ενημέρωσε με για το μέγεθος μπλούζας που φοράς καθώς θα ήθελα να σου στείλω και μερικά μπλουζάκια. Σε ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά για το γράμμα σου. Είσαι μία πραγματική έμπνευση για όλους μας!"








Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes