14 Μαΐ 2013

Lamborghini Egoista

Η Lamborghini Egoista είναι ένα πρωτότυπο supercar το οποίο αποδεικνύει πόσο «σχιζοειδή» αυτοκινητικά μυαλά υπάρχουν σε αυτή την εταιρεία. Η Lamborghini Egoista απευθύνεται στην ίδια τη Lamborghini (δεν θα δοθεί ποτέ σε κάποιον πελάτη της), είναι μονοθέσια και αντλεί την έμπνευσή της από μαχητικά αεροσκάφη.


Η Lamborghini Egoista είναι βαμμένη με ειδική βαφή η οποία την κάνει αόρατη στα ραντάρ. Χρήσιμο χαρακτηριστικό καθώς η Egoista με τον βενζινοκινητήρα των 5.2lt V10 ο οποίος αποδίδει 600ps θα κάνει χαμηλές πτήσεις…

Για την κατασκευή της Lamborghini Egoista έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως αλουμίνιο και carbon. Το πολεμικό κυριολεκτικά εσωτερικό της είναι πνιγμένο στα ανθρακονήματα, την αλκαντάρα και το αλουμίνιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως για να βγει ο οδηγός από το εσωτερικό της Lamborghini Egoista πρέπει να αφαιρέσει το τιμόνι και να ανοίξει το γυάλινο θόλο.

Ο… εγωιστικός, μονοθέσιος σχεδιασμός της Lamborghini Egoista αποτελεί έργο του αρχισχεδιαστή του ομίλου VW, Walter de Silva ο οποίος είχε την πολύτιμη αρωγή των Allesandro Dambrosio και Stefan Sielaff υπεύθυνοι σχεδιασμού αμαξώματος και εσωτερικού, του ομίλου VW.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ιταλικής μάρκας η Lamborghini Egoista κανείς δεν θα βρει μια θέση στον… ήλιο της καθώς είναι το δώρο της Lamborghini στον εαυτό της και δεν θα δοθεί σε κανέναν ζάμπλουτο πελάτη της. 












highoctane.gr

Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes