14 Νοε 2015

Η Δήμητρα Μανούσου ...αποκαλύπτεται!


Μία από τις ομορφότερες παρουσίες στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκας φέτος, η Δήμητρα Μανούσου, μιλάει για την... σχέση της με το ποδόσφαιρο, για τον αδερφό της Γιώργο, αλλά και για το περιστατικό στο παιχνίδι με την Ξάνθη.

Τον... γύρο του διαδικτύου έκανε το Σάββατο μια φωτογραφία της Δήμητρας Μανούσου από το παιχνίδι με την Ξάνθη, που ενόχλησε την ίδια και την έφερε στο επίκεντρο άθελά της! Το gazzetta.gr την εντόπισε και εκείνη μας μίλησε και γι' αυτό το περιστατικό, αλλά και για την σχέση της με το ποδόσφαιρο. Αγαπάει την Καλλονή, αλλά και τον Ολυμπιακό από μικρή, δείχνει τις... γνώσεις της στο ποδόσφαιρο και μας αναφέρει τον αγαπημένο της ποδοσφαιριστή, φυσικά βγάζοντας από αυτούς τον αδερφό της και άσο της ΑΕΛΚ, Γιώργο Μανούσο.

Αν ο αδερφός σου δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα πήγαινες στο γήπεδο;

«Όχι αλλά και πάλι θα υποστήριζα την ομάδα του τόπου μου. Σίγουρα όμως δεν θα πήγαινα συστηματικά στο γήπεδο».


Γνωρίζεις από ποδόσφαιρο; Το οφσάιντ μπορείς να το αναλύσεις;

«Γνωρίζω πολλά από ποδόσφαιρο. Το οφσάιντ βέβαια και το ξέρω και μπορώ να σας το αναλύσω... Είναι όταν ο επιθετικός της ομάδας που είναι στην επίθεση, βρίσκεται πίσω από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας που είναι στην άμυνα, πριν φτάσει η μπάλα σε εκείνον και μόλις φεύγει από τον συμπαίκτη του».

Πλην της Καλλονής, ποια άλλη ομάδα υποστηρίζεις;

«Από μικρή είμαι Ολυμπιακός»!

Κάθε αγωνιστική όλο και περισσότερες γυναίκες δίνουν το παρών στα γήπεδα. Μήπως είναι μόδα;

«Ναι είναι της μόδας αυτό, μόνο που εγώ λόγο του πατέρα και του αδερφού μου έχω μεγαλώσει στα γήπεδα».


Γυρίζοντας σπίτι πόσα friend requests βρίσκεις στον λογαριασμό σου στο facebook μετά από κάθε εμφάνιση στην εξέδρα;

«Δυστυχώς στο facebook δεν μπορώ να δεχτώ άλλα αιτήματα φιλίας».

Έχεις σκεφτεί να δημιουργήσεις δεύτερο προφίλ;

«Όχι. Δεν υπάρχει λόγος για δεύτερο προφίλ...».

Έχοντας στην άκρη του μυαλού σου ότι στα γήπεδα υπάρχουν κάμερες και φωτογράφοι, προσέχεις λίγο παραπάνω όσο αφορά την εμφάνισή σου; Το ντύσιμο, το βάψιμο κλπ;

«Το ντύσιμο δεν μ' αρέσει να είναι προκλητικό... Όσο για την εμφάνιση πάντα μ' αρέσει να είναι προσεγμένη».


Ο αδερφός σου, ή ο φίλος σου (αν υπάρχει) έχει σχολιάσει κάποια παρουσία σου;

«Φίλος δεν υπάρχει, αλλά ο αδερφός μου δεν μου έχει πει κάτι όχι γιατί δεν δίνει σημασία σε αυτό. Ξέρει τον πραγματικό λόγο που πάω στο γήπεδο».

Πειράγματα από την εξέδρα δέχεσαι;

«Όχι καθόλου. Είμαστε όλοι γνωστοί στη Μυτιλήνη. Καλοπροαίρετα ναι υπάρχουν, αν εννοείς τέτοια».


Πρόσφατα, κατά την διάρκεια του αγώνα της Καλλονής με την Ξάνθη έκανε τον... γύρο του διαδικτύου μια φωτογραφία σου. Σε ενόχλησε ο τρόπος που σχολιάστηκε;

«Με ενόχλησε πάρα πολύ στεναχωρήθηκα σε μεγάλο βαθμό. Ντράπηκα, διότι είναι τραβηγμένη από βίντεο και έτυχε να συμβεί αυτό. Δεν έκανα κάτι, έγινε καταλάθος. Ήταν αυθόρμητο, απλά οι δημοσιογράφοι πήραν αυτό που έπρεπε και το έκαναν για την τηλεθέαση και την επισκεψιμότητα. Θέλω να πω και ένα ευχαριστώ δημόσια σε παράγοντες της Καλλονή που με βοήθησαν με το να πάρουν τηλέφωνα σε site και να ζητήσουν να την διαγράψουν».

Καμιά φορά βλέποντας κάποιες εμφανίσεις σου, έχεις πει «αυτή την φορά το παράκανα»;

«Όχι. Ποτέ δεν έχω πάει προκλητικά ντυμένη στο γήπεδο».



Βάζοντας στην άκρη για ευνόητους λόγους τον Γιώργο Μανούσο, ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής στην Σούπερ Λίγκα;

«Νομίζω πως ο Ρομπέρτο είναι αυτός που κάνει την διαφορά! Είναι σταθερός και τον έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια να κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν και πολλοί αξιόλογοι παίχτες... Σίγουρα εσείς ξέρετε καλύτερα από εμένα»!


 
 






















Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes