15 Μαρ 2013

Proswpa me proswpa

Μπορείς να ταιριάξεις τα δυο τους πρόσωπα; Για να δούμε τί θα καταφέρεις..





Οι celebrities δεν σταματούν να δείχνουν στο φακό τα οπίσθιά τους. Είτε ποζάροντας στο twitter, είτε από επιδείξεις, είτε από την μανία των παπαράτσι πολλές είναι οι σταρ που έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού για την... πίσω όψη τους. Ειδικά τους τελευταίους μήνες αρκετές είναι οι κυρίες που είδαν τα οπίσθιά τους παντού. Τα τελευταία χτυπήματα ήρθαν από τις Rihanna, Nicki Minaj και Sofia Vergara. Για να θυμηθούμε όμως και άλλες κυρίες που οι γλουτοί τους έκαναν μπαμ.

1. Eva Herzikova



Μπορεί να είναι 40, η βετεράνος βασίλισσα της πασαρέλας όμως το έχει ακόμα. Η καλλονή από την Τσεχία Eva Xerzikova μας δείχνει την πίσω της όψη και είναι αποκαλυπτική.

2. Doutzen Kroes




To σούπερ μόντελ από την Ολλανδία Doutzen Kroes είναι τόσο υπερήφανο για τα οπίσθιά του που δεν δίστασε να ανεβάσει φωτογραφία στο twitter.

3. Britney Spears


H τραγουδίστρια της ποπ δεν είχε πρόθεση να αποκαλύψει τα οπίσθιά της αλλά της πήρε ο αέρας την κοντή φουστίτσα όταν πήγε να παρακολουθήσει αγώνα του γιου της στο γήπεδο.

4. Nicki Minaj



Πληθωρική σε όλα της η Nicki Minaj. Πριν από λίγες μέρες προκάλεσε το... ενδιαφέρον με τις φωτογραφίες που επέλεξε να ανεβάσει από τις διακοπές της.

5. Sofia Vergara



Αυτό το... σκίσιμο ήταν τόσο ωραίο αλλά και τόσο μοιραίο για την εκρηκτική Sofia Vergara. Η διάσημη ηθοποιός έδωσε τροφή για σχόλια και πυροδότησε τους φακούς των φωτογράφων όταν η καταπράσινη τουαλέτα της σκίστηκε και απλά είδαμε όσα έπρεπε να δούμε.

6. Coco



Τα υπερφυσικά της οπίσθια δεν διστάζει να προβάλλει όπου σταθεί και όπου βρεθεί η Coco.

7. Rihanna



Πάντα προκλητική και πάντα αποκαλυπτική. Η Rihanna πολύ συχνά ανεβάζει προσωπικές της φωτογραφίες στο twitter και γίνεται... πρωτοσέλιδο.

protothema.gr


Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes