14 Μαΐ 2013

Diwkse to lipos - Ftiakse kormi

Οι μέρες ζεσταίνουν όλο και περισσότερο και οι παραλίες άρχισαν να γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο και γυναικείες υπάρξεις!! Ποια θα γυρίσει να σε δει, εσένα που όλο τον χειμώνα το έπαιζες άνετος και τώρα όλο τρέχεις στο γυμναστήριο και δεν προλαβαίνεις; Ακολούθησε τα πιο κάτω βήματα για να χάσεις άμεσα λίπος όπου σε συνδυασμό με την γυμναστική σου θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα κορμί... έτοιμο για παραλία!





Tip 1:
Οι ασκήσεις με βάρη σε συνδυασμό με αερόβια γυμναστική και προσεγμένη δίαιτα βοηθούν να χάσεις το συσσωρευμένο λίπος και να φτιάξεις το επιθυμητό κορμί γρηγορότερα.

Tip 2: Αν ακολουθήσεις πρόγραμμα αερόβιας άσκησης με σταθερή ή μέτρια ένταση όπως το περπάτημα σε ένα "διάδρομο", να ξέρεις πως η καύση του λίπους γίνεται την ώρα της άσκησης, ενώ στα προγράμματα αερόβιας άσκησης με "διαλειμματική" ένταση, η καύση του λίπους γίνεται τις επόμενες ώρες. Και οι δύο τρόποι έχουν ισάξια αποτελέσματα.


1. Πρόσθεσε την άσκηση στην ζωή σου, αν δεν το έχεις είδη κάνει. Ένα σωστό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ακόμη και το περπάτημα με μέτρια ένταση στην φύση μαζί και με την διατροφή που θα ακολουθήσεις, θα σου προσφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

2. Πιες καφέ. Βάλε στην καθημερινή σου διατροφή δύο φλυτζάνια καφέ. Έρευνες έχουν δείξει πως περίπου 200 mg καφεΐνης (περίπου 2 φλυτζάνια στιγμιαίου καφέ ή ένα φλιτζάνι ελληνικού ή espresso) βοηθούν στην αύξηση του βασικού σου μεταβολισμού. Ο καφές πρέπει οπωσδήποτε να είναι σκέτος δηλαδή χωρίς ζάχαρη. (αν βάζεις γάλα, προτίμησε με χαμηλά λιπαρά)

3. Πρόσθεσε στην διατροφή σου  δημητριακά ολικής αλέσεως. Τα άτομα που τρώνε για πρωινό δημητριακά ολικής αλέσεως καίνε περισσότερο λίπος από τους υπόλοιπους.

4. Κατανάλωσε πρωτεΐνη. Όταν λέμε πρωτεΐνη δεν εννοούμε πάντα το κρέας, μπορείς να την πάρεις τρώγοντας ψάρι (όπως σολομός και τσιπούρα), γαρίδες, συκώτι, φασόλια, φακές, αυγά (καλύτερο το ασπράδι), γάλα (με χαμηλά λιπαρά), τυρί (τύπου cottage), αμύγδαλα κ.α. Η πρωτεΐνη διασπάται σε αμινοξέα, τα οποία διεγείρουν την ανάπτυξη των μυών αλλά και συνάμα βοηθούν στην αποκατάσταση βλαβών που προκαλούνται εξαιτίας της άσκησης.

5. Πες όχι στα ζωικά λίπη. Πρόσθεσε στη διατροφή σου το ελαιόλαδο το αβοκάντο και θα δεις μεγάλη διαφορά αφού με αυτό τον τ

6. Πιες πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι, χωρίς ζάχαρη φυσικά, εκτός του  ότι είναι αντιοξειδωτικό αυξάνει και την απώλεια λίπους σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες. Μπορείς να το πίνεις και παγωμένο.

7. Φάε άπαχο γιαούρτι. Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε ασβέστιο αλλά και σε πρωτεΐνη γάλατος. Οι έρευνες απέδειξαν ότι το γιαούρτι ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, άσε που βοηθά και στην καλή λειτουργία του εντέρου!
ρόπο θα κάψεις περισσότερο λίπος σε μικρό χρονικό διάστημα. Ακόμη απόφυγε όλα τα τηγανητά φαγητά και ειδικά τα junk food.

Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes