20 Μαρ 2013

To Samsung Galaxy S4 rixnetai sth maxh

Στην προγραμματισμένη εκδήλωσή της στη Νέα Υόρκη, η Samsung παρουσίασε επίσημα τη νέα της ναυαρχίδα στα smartphones, το Galaxy S 4, το οποίο φιλοδοξεί να επαναλάβει τη μεγάλη εμπορική επιτυχία τού Galaxy S 3.


Η συσκευή σχεδιαστικά είναι αυτή που είχαμε δει ήδη πριν την παρουσίασή της σε φωτογραφίες που είχαν διαρρεύσει από κινεζικά sites. Έχει οθόνη 5 ιντσών 441 ppi Full HD (1920x1080), η οποία προστατεύεται με Gorilla Glass 3, πάχος 7,9 χιλιοστά, ύψος 136,6 και πλάτος 69,8 χιλιοστά και βάρος 130 γραμμάρια.

Η βασική του κάμερα έχει ανάλυση 13 MPixel και η μπροστινή 2ΜΡ, ενώ χάρη στη λειτουργία dual-camera recording οι δύο κάμερες μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, είτε σε λήψη φωτογραφιών είτε σε βίντεο.

Η Samsung έχει προσθέσει νέους αισθητήρες στο νέο της smartphone, αφού εκτός των "κλασικών", πλέον συναντάμε και θερμόμετρο, υγρόμετρο, υπέρυθρο αισθητήρα κίνησης καθώς και πεδιόμετρο, όπου καθένας υποστηρίζει ανάλογες εφαρμογές.

Μεταξύ των νέων αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβάνεται ο S Translator, μία λειτουργία μετάφρασης σε πραγματικό χρόνο από κείμενο σε ομιλία και αντίστροφα, η οποία υποστηρίζει 9 γλώσσες.

Επίσης, στον τομέα της ψυχαγωγίας, το Group Play, επιτρέπει σε έως και 8 κατόχους να συνδέσουν τις ασύρματα τις συσκευές τους ώστε να αναπαραγάγουν όλες το ίδιο μουσικό κομμάτι.

Οι βασικοί ανταγωνιστές τού Galaxy S 4 όσον αφορά στα Android smartphones αντίστοιχων προδιαγραφών, είναι το Sony Xperia Z και το HTC One.

Η νέα συσκευή θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον επόμενο μήνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμολογιακή πολιτική τής εταιρείας.

Δείτε με μια ματιά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τού Galaxy S 4.





Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes