11 Μαρ 2013

Grhgorh prothermansh


Ρωτήσαμε 1000 γυναίκες να μας πουν ιδέες και λύσεις για να τις ρίξεις στο κρεβάτι

Λογομαχία που ΔιαρκείΤο να τσακώνεστε για σοβαρά θέματα που σας απασχολούν είναι φυσιολογικό, αλλά η έντονη λογομαχία μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καλή ανάπτυξη της σεξουαλικής ζωής σας, υποστηρίζει η Valerie Davis Raskin, συγγραφέας του Great Sex for Moms. Αν δεν κάνεις εύκολα πίσω, «είναι συχνά καλύτερο να παραγκωνίζεις τις ασήμαντες συζητήσεις» συμβουλεύει. «Δεν πρέπει να αναλύεις σχολαστικά τα πάντα». Στην έρευνά μας, το θέμα για το οποίο γίνονται συχνά συγκρούσεις είναι ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι. Σταμάτησέ τις προσπαθώντας να βάλεις τη σύντροφό σου στο παιχνίδι να παίρνετε από κοινού αποφάσεις και να μην μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου. 
Σπίτι γεμάτο παιδιάΑν τα μπιμπερό και οι πάνες καταστρέφουν το πάθος σας, κάνε πάσα τα παιδιά (για ένα βράδυ). «Τα πάντα έχουν να κάνουν με τη δημιουργία ευκαιριών» μας λέει η δρ Raskin. «Ο αυθορμητισμός είναι εξαιρετικός, αλλά και το σεξ βάσει σχεδίου μπορεί να είναι επίσης σπουδαίο» - κυρίως όταν δεν κάνεις και πολύ. Το ζευγάρι από το διπλανό διαμέρισμα το ξέρεις; Ισως έχουν κι αυτοί το ίδιο πρόβλημα με εσάς. Κανόνισε να πάρεις τα δικά τους την Παρασκευή και μετά δώσε πακετάκι τα δικά σου το Σάββατο. Αν οι γείτονές σου όμως είναι φρίκουλα, πήγαινε σπίτι πριν φτάσουν τα παιδιά: το μεσημέρι. Περίπου το 40% των γυναικών δεν θα έλεγαν όχι για ένα γρήγορο μεσημεριανό. 
Μεταμεσονύκτια ΤηλεόρασηΠριν βάλεις την Plasma στην κρεβατοκάμαρά σου, διάβασε για λίγο αυτά τα στατιστικά: Ιταλοί ερευνητές βρήκαν ότι το να έχει κάποιος τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα μειώνει στο μισό τη σεξουαλική δραστηριότητά του. «Το να θέλεις να κάνεις έρωτα προϋποθέτει το να μπει το μυαλό και το σώμα σε  κατάσταση πάθους κι εγρήγορσης - η TV κάνει ακριβώς το αντίθετο» μας πληροφορεί η Heidi Raykeil, συγγραφέας του Confessions of a Naughty Mommy. Δεν μπορείς να πεις όχι; Πάρε ένα DVR και δες τις αγαπημένες εκπομπές σου τα Σαββατοκύριακα. 
Αντίθετα Προγράμματα
Εξήντα ώρες δουλειά την εβδομάδα συν οι κοινωνικές  υποχρεώσεις της και μπορούν να τη βγάλουν off, αλλά αν η εβδομάδα ξεκινήσει με μερικές πικάντικες υπόνοιες περί πάθους και σεξ, οι μέρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα περνούν πιο εύκολα. Κάντε πράγματα μαζί, όπως το να πάτε γυμναστήριο τη Δευτέρα ή την Τρίτη: έρευνες δείχνουν ότι μετά από άσκηση, η τεστοστερόνη για 30 ολόκληρα λεπτά ανεβαίνει, και ανεβαίνει, και ανεβαίνει. Και το καλό είναι πως αυτό συμβαίνει και στους δύο. Τώρα ντους και μετά κρεβατοκάμαρα. «Θα εξαφανίσει κάθε υπόνοια στρες και η σεξουαλική ορμή θα μπορέσει να μείνει ζωντανή μέχρι το Σαββατοκύριακο» λέει η Michael Breus, συγγραφέας του Good Night. 
Ας ανάψουν τα κεριάΕνα ρομαντικό δείπνο μπορεί να ανάψει πολλές φωτιές. Μοιραστείτε το φαγητό και ταΐστε ο ένας τον άλλο στο στόμα, συμβουλεύει η Bunny Crumpacker, συγγραφέας του The Sex Life of Food. «Το να διαλέξετε μαζί το φαγητό σας και να μοιραστείτε ένα πιάτο ενισχύει την αίσθηση της συνεργασίας». Το καλύτερο στοίχημά σου: κράτα ένα πιάτο για το σπίτι - το 66% των γυναικών που ρωτήσαμε μας είπαν ότι έχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν σεξ μετά από ένα σπιτικό δείπνο.    
Τα στατιστικά λένε: 
Το 60% των γυναικών εύχονται να έκαναν περισσότερο σεξ.
Το 35% των γυναικών υποστηρίζουν ότι δεν κάνουν αρκετό αυθόρμητο σεξ.
Το 53% των γυναικών θεωρούν το μασάζ πλάτης ή ποδιών ένα από τα καλύτερα αφροδισιακά.

Share this:

 
Back To Top
Copyright © 2013-2017 THE STYLE. Designed by OddThemes